Massages

2 soorten massage:

Fris en fruitig

Deze rustige en aandachtsvolle massage focust op ontspanning in de spieren en van de gedachten. Na een kort gesprek vooraf over je behoeften van de massage geef ik compleet afgestemd je balans en een geborgen gevoel terug in je lichaam. Om weer als herboren door te gaan met je dag. Weest gerust, als aaien niet je ding is kan deze sessie ook met ferme kracht aangeboden worden.

Met regelmaat (bijv. om de week of elke maand) je bij Amagdala laten masseren is als periodiek onderhoud zoals bij de tandarts. Het biedt je mentale rust, een stabielere nachtrust en geeft je leven meer grip. Kom kennismaken met Amagdala via een proefmassage of boek je hier meteen je eerste datum van het massage traject. Via de mail of in de praktijk plannen we vervolgens de volgende sessies in.

Betalen kan hier online of in de praktijk met pin.

Boeken via de knoppen op deze website heeft mijn voorkeur dat scheelt mij namelijk inkomen en het geeft jou dezelfde vrijheid om online te betalen of met pin op locatie

The portal to every next level is through the parts of yourself that you avoid.

Next level

Deze aandachtsvolle massage focust naast ontspanning in de spieren en van de gedachten ook op het dieper zakken in het lichaam. Na een kort gesprek vooraf over je behoeften van de massage begeleid ik je compleet afgestemd via je ademhaling langs de stress punten in jouw lichaam. Het biedt naast een geborgen gevoel in je lichaam de moed om een nieuw hoofdstuk in jouw leven aan te gaan. Ondersteund door mij als masseur, krijg je de ruimte om je stress te ontmoeten en onder ogen te zien, waardoor je er beter mee kunt communiceren. Zodat je de spanning kan transformeren tot kracht en het je kan begeleiden. Om je lichaam als gids te vertrouwen, is de eerste stap om het te gaan begrijpen. Ik help je om nog meer van je lichaam te houden! Daarom ondersteunt deze vorm van massage je ook bij angstaanvallen, burn-out en post covid.

Weest gerust, als aaien niet je ding is kan deze sessie ook met ferme kracht aangeboden worden.

Met regelmaat (bijv. om de week of elke maand) je bij Amagdala laten masseren is als periodiek onderhoud zoals bij de tandarts. Het biedt je mentale rust, een stabielere nachtrust en geeft je leven meer grip. Deze sessies werken zowel preventief als aanvullend bij psychotherapie en dan altijd in overleg met de psycholoog.

Kom kennismaken met Amagdala via een proefmassage of boek je hier meteen je eerste datum van het 3 of 5 massage traject. Via de mail of in de praktijk plannen we vervolgens de andere sessies in.

Betalen kan online of in de praktijk met pin.

Tot snel groetjes,

Magda

Elke massage biedt de kans voor nog meer ruimte en blijdschap in het lichaam.

Info:

Voor de echte ontdekkingsreizigers

Diverse massagetechnieken

Bij Amagdala ligt de focus op ontspannen en veiligheid ervaren in het lichaam. Om dit te garanderen neem ik graag de tijd voor je. Veel mensen ervaren tegenwoordig een verhoogd stress of angstniveau in het lichaam. Dit vind ik zonde en zorg graag met jou voor meer rust, grip, en balans in het lijf. De technieken die ik gebruik zijn ontspanningsmassage, deep tissue, bindweefselmassage, pulse massage, dans massage, focus technieken, stemgebruik, emotional release, adem technieken en lichaamshoudingen naast de tafel om meer (be)grip te krijgen in het lijf.

Masseur aan de deur

Op diverse momenten ben ik ook voor individuele professionele massages aan huis te boeken via masseur aan de deur. Dus ben je slecht ter been, is het te veel om het huis uit te komen of heb je een andere reden om thuis gemasseerd te worden. Dan kom ik met plezier naar jou toe.

Amagdala Kanaalstraat 77-2 Amsterdam

Boek nu!
%d bloggers liken dit: