Massages

Nek en schouders

Hou je veel spanning vast in je hoofd, nek en schouders, dan is de nek en schouders massage iets voor jou. Met aandacht worden de spieren in de bovenrug, de nek en op het hoofd los gemasseerd om weer met meer opgeruimd hoofd de dag te hervatten.

Ontspannings massage

Kom volledig tot rust met een ontspanningsmassage om zo aan het eind van de massage fris en fruitig door te gaan met de dag. De ontspanningsmassage vormt de basis van alle massagestijlen die ik biedt. Alle extra’s weg gelaten, simpel genieten.

Elke massage biedt de kans voor nog meer ruimte en blijdschap in het lichaam.

Massage met inzicht

Het hoofddoel van massage met inzicht is via een reeks massages meer rust en balans in het lichaam waarnemen. Onderdelen van een sessie kunnen variëren. Er zit een basis in van ontspanningsmassage, lichaamsbewust onderzoek, meer zelfvertrouwen creëren, hulp bij burn-out klachten, vipasanna, energetisch werk, lichaamshouding verbeteringen, oefeningen naast de tafel, fascia stretching + release, deep tissue en ademwerk. We zullen onderzoekend te werk gaan waarin ik graag vragen stel aan je om overzicht te creëren tussen lichaam, gedachten en emoties.

Thuis in jouw lichaam

Soms geeft het leven ons fikse curveballs. Emotionele burnout, pijn uit het verleden die plots actueel wordt, long-covid, overspannen, allemaal doen ze wat met de spierspanning in het lichaam. Met deze stilte massage biedt ik je een basis om mindful waar te nemen waar het fijn en thuis voelt in jouw lichaam en waar nog niet.

Ik raad je aan deze massage vorm in een reeks sessies te volgen zodat je alle succes momentjes nog bewuster meemaakt.

Energetische massage

Tijdens een energetischemassage focus ik op de subtiele fluisterende signalen van het lichaam. Deze stiltemassage biedt ruimte om het lichaam zelf te laten spreken. Het geeft de kans om oordeelloos en vrij van verklaring de spanning in en om het lichaam te erkennen.

Het lichaam fluistert voordat het schreeuwt.

Thuis massage

Ben je fysiek niet in staat om naar de massagepraktijk te komen kan de huisarts dit bewijzen en woon je in Amsterdam. Dan kom ik in overleg gewoon naar jou toe.

Hier breng ik €15 reiskosten voor in rekening.

Amagdala Kanaalstraat 77-2 Amsterdam

%d bloggers liken dit: