Sessies, prijzen en locaties

Massage met of zonder extra lichaamswerk:

“Al een aantal keer een massage gehad van Magda aan huis. Toen ik zwanger was maar ook daarna. Magda werkt intuïtief en weet een andere (diepere) laag te raken tijdens haar massage. Héérlijk en boeiend, een dikke aanrader!”

Recensie van Lisa

Dieper in het lichaam zakken, volledig ontspannen en het leven accepteren zoals het is. Dat is de kern van deze sessies. Volledig afgestemd op jou en jouw lichaamsfeedback, gaan we de stresspunten in jouw lichaam aan.

met regelmaat (bijv. om de week of elke maand) je bij Amagdala laten masseren. Zie het als periodiek onderhoud voor het grootste orgaan van jouw lichaam, je huid. Net zoals bij de tandarts.

De sessies worden voorbereid op wat jij in voor en na de sessies deelt met me. Hoe beter ik je leer kennen hoe meer we samen in je proces kunnen bereiken. Ook buiten de sessie om blijf ik aan het werk. Ik ga ik voor jou op onderzoek welke grepen en technieken het meeste baat bij jouw transformatie zullen hebben.

3 Locaties:

Praktijk Amagdala

Kanaalstraat 77-2
1054 XA Amsterdam

De praktijkruimte van Amagdala biedt je een sfeervol coconnetje in een heerlijk stukje van Amsterdam. Op 4 hoog worden alle sessies gegeven.

Koan Float

Herengracht 321
1016 AW Amsterdam

Sinds april 2023 ben ik ook te boeken bij float en massagecentrum Koan Float.

Mijn fris en fruitig massages vallen daar te combineren met een heerlijke floatsessie. Die zorgt dat je als herboren weer je leven in stapt.

Masseur aan de deur

Op diverse momenten ben ik ook voor individuele professionele massages aan huis te boeken via masseur aan de deur.

Dus ben je slecht ter been, is het te veel om het huis uit te komen of heb je een andere goede reden om thuis gemasseerd te worden. Dan kom ik met plezier naar jou toe.

Amagdala Kanaalstraat 77-2 Amsterdam

%d