Massages

Op locatie pinnen is welkom

Van denker naar rust

Ben je een echte denker en wil je een kleine stap maken om meer in je lichaam te komen. Hou je vooral veel spanning vast in je rug, schouders en nek dan is deze massage iets voor jou. Met aandacht en gesprek worden de spieren in de bovenrug, de nek en op het hoofd los gemasseerd. Met begeleiding van je eigen adem is er ruimte de spanning te leren delen met het lichaam om weer met een meer opgeruimd hoofd de dag te hervatten. 

Fris en fruitig

Kom volledig tot rust met een ontspanningsmassage om zo aan het eind van de massage fris en fruitig door te gaan met de dag. De ontspanningsmassage vormt de basis van alle massagestijlen die ik biedt. Alle extra’s weg gelaten, simpel genieten. 

Elke massage biedt de kans voor nog meer ruimte en blijdschap in het lichaam.

Thuis in jouw lichaam

Soms geeft het leven ons fikse curve balls en lijkt het lichaam soms niet meer jouw vertrouwde thuis. Er is een verlangen naar perspectief omdat herstel zo traag gaat. Langdurige stress, overspannen, (emotionele) burn-out, pijn uit het verleden die plots actueel wordt, gender dysforie, long-covid, allemaal maken ze dat het soms fijner is om te denken in plaats van te voelen. Met deze massage bied ik je een basis om met liefde waar te nemen en te erkennen waar het fijn en thuis voelt in jouw lichaam en waar nog niet. Elke mini stap mag gevierd worden. 

Ik raad je aan deze massage vorm in een reeks sessies te volgen zodat je alle succes momentjes bewuster kan registreren.

De raadgever

Het hoofddoel van de raadgever is meer rust en balans in het lichaam waarnemen en ongemakkelijke gevoelens te leren verzorgen. Dit zodat je jouw lichaam en intuïtie gaat leren begrijpen en kan volgen. De massages zijn bedoeld voor mensen die meer begrip en acceptatie willen krijgen voor hun lichaam en de stressoren. We zullen onderzoekend te werk gaan waarin ik graag vragen stel aan je om overzicht te creëren tussen het fysieke lichaam, gedachten en emoties. 

Onderdelen van een sessie kunnen variëren. Er zit een basis in van ontspanningsmassage en lichaamsbewust onderzoek. Verder is er mogelijkheid te focussen op meer zelfvertrouwen creëren, hulp bij burn-out klachten, vipasanna, energetisch werk, lichaamshouding verbeteringen, oefeningen naast de tafel, fascia stretching + release, deep tissue en ademwerk. We zullen onderzoekend te werk gaan waarin ik graag vragen stel aan je om overzicht te creëren tussen lichaam, gedachten en emoties.

Het lichaam fluistert voordat het schreeuwt.

Thuis massage

Ben je fysiek niet in staat om naar de massagepraktijk te komen kan de huisarts dit bewijzen en woon je in Amsterdam. Dan kom ik in overleg gewoon naar jou toe.

Hier breng ik €15 reiskosten voor in rekening.

Amagdala Kanaalstraat 77-2 Amsterdam

Boek nu!
%d bloggers liken dit: