Masseurs

Magda Donders

Het meest geniet ik wanneer techniek en gevoel gecombineerd kunnen worden tot mijn eigen vrije stijl. Of het nu masseren is of kunst creëren, sporten of studeren. Na het eigen maken van deze aspecten komt mijn drive.

Met een achtergrond in onderwijs en pedagogiek ben ik de wereld van het lichaamsbewustzijn ingerold. Mensen ontwikkelingsgericht begeleiden om binnen een veilige omgeving uit hun comfortzone te komen en fouten te maken. hierdoor ontstaat er ruimte voor groei. Dit gedachtegoed sluit voor mij mooi aan bij holistische massagetherapie.

Naast masseren ben ik aan de slag als cultureel freelancer. Geef ik schilder cursussen in diverse horecatentjes door Amsterdam, val ik in op basis- en middelbare scholen en buitenschoolse opvang, sta ik zo nu en dan in de catering van een culturele horeca gelegenheid en werk ik als vrijwilliger op diverse culturele festivals. Als ik niet werk ben ik graag in de natuur te vinden, buiten op mijn balkonnetje of in de rust van de polders, meren en bossen.

in de toekomst wil ik graag meer leren over diverse lichaamsgerichte denkwijzen zoals in de core energetica en zou ik graag mijn massagepraktijk uitbreiden met nog meer technieken zoals Hawaiiaanse lomi lomi en de buikmassage chi nei tsang. En nu ik toch bezig ben, timmer les staat ook hoog op het wensenlijstje.

Aangesloten bij Bewust Amsterdam

Kijkt in glazen bol om te verwerken …
Gelukt! Tot snel.

%d bloggers liken dit: